Boekbinderij Rotterdam

Inbinden en beschermen: ons gemak

De echte boekliefhebber in Rotterdam weet wat voor betoverende ervaring het kan zijn om een boek met een gloednieuwe kaft in zijn of haar handen te houden. Ook wij weten precies hoe dit voelt.Tegenwoordig lezen veel mensen van een e-reader of een tablet. Het scheelt gewicht en is bovendien makkelijk voor onderweg. Maar het zal het gevoel van een gevulde boekenkast waar u doorheen kunt snuffelen nooit vervangen. Zeker niet als het boeken zijn uit een ver verleden, die misschien wel van generatie naar generatie over zijn gedragen. Daarom zorgen wij er in Rotterdam voor dat u het magische gevoel van het vasthouden van een boek zelfs bij een oud erfstuk nog jarenlang kunt ervaren. Ook voor een doos op maat.

Design doos voorbeeld

Een oude ambacht gemoderniseerd

Wij zijn een handboekbinderij dat het eeuwenoude ambacht van boekbinden in Rotterdam uiterst zorgvuldig bewaakt. Ten eerste wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten
en materialen. Niet alleen met het oog op de natuur, maar zeker ook omdat deze materiaal sterk zijn en uitermate geschikt voor het binden van boeken. Daarnaast werken we met uiterste precisie en toewijding om een zo hoog mogelijke kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren. Maar om ook binnen dit eeuwenoude ambacht met hun tijd mee te kunnen gaan, hebben we voor onze producten in Rotterdam onze werkwijzen en technieken in de afgelopen jaren gemoderniseerd. Op die manier zijn wij als boekbinderij in staat de wensen en behoeften van diverse opdrachtgevers te behartigen.

Van presentatiemappen en luxe dozen tot archief dozen

De belangrijkste dienst die wij in Rotterdam leveren is het binden van albums, presentatiemappen, boeken en talloze andere verzamelingen van documenten en afbeeldingen. Daarnaast houden we ons bezig met andere vormen van bindingen, zogenaamde design boxes. Deze dozen beschikken over een bijzondere vouwmethode en bieden, net als een kaft, bescherming aan een product. Iedere doos wordt op maat gemaakt en het aanbod waar wij in Rotterdam over beschikken is zeer divers.

Design Boxes van Boekbinderij Verschoor

Boekbinderij Verschoor heeft een eigen lijn voor luxe dozen: Design Boxes. Op deze pagina vindt vindt u een impressie van de verschillende mogelijkheden wat betreft design boxes. Onze design boxes zijn maatwerk dozen dij wij samen met de klant ontwerpen en vormgeven. Design Boxes zijn uitermate geschikt als speciale geschenkverpakking of demonstratiemateriaal. De dozen zijn van uitstekende kwaliteit en de afwerking van de design boxes is tot in de puntjes verzorgd, zowel be binnen- als buitenkant.

Archiefdozen en luxe dozen

In eerste instantie denkt u bij een doos waarschijnlijk voornamelijk aan het feit dat het een makkelijke manier is om uw product op te bergen. Maar de dozen in het aanbod in Rotterdam zijn zeker niet alleen hiervoor bedoeld. Met onze archiefdozen en luxe dozen bent u er bijvoorbeeld van verzekerd dat uw spullen langdurig veilig zijn. Veilig van vuil en ander beschadigingsgevaar. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in Rotterdam? Neem gerust eens contact met ons op, dan kunnen we het samen rustig hebben over alle mogelijkheden.