Handboekbinderij

Boekbinderij Verschoor werkt met precisie

Boekbinden is al een eeuwenoud vak, dat door verschillende handboekbinderijen in Nederland wordt uitgevoerd. Maar dat betekent niet dat het daardoor minder speciaal wordt. Boekbinden is namelijk een ambacht dat met alle nauwkeurigheid en toewijding moet worden uitgevoerd om goede kwaliteit te willen leveren. En kwaliteit leveren is iets wat bij onze boekbinderij hoog in het vaandel staat. Wij bestaan al sinds 1858 en hebben ons specialisme in al die jaren tot in de puntjes kunnen verfijnen. Want ondanks dat de oude, traditionele technieken nog steeds goed werk leveren, gaan wij met onze tijd mee. Met de moderne technieken die in de loop der jaren zijn ontwikkeld, ligt het kwaliteitsniveau van onze handboekbinderij nog hoger dan voorheen.

Boekbinderij

Traditionele en moderne technieken gecombineerd

De kunst van het boekbinden gaat zoals gezegd ver terug in de tijd. Onze handboekbinderij is dan ook een ware professional in haar vakgebied. Maar ondanks het feit dat wij dit werk al lang uitvoeren, heeft de kwaliteit van onze producten er absoluut niet onder te lijden. Integendeel, we zijn juist altijd op zoek naar mogelijkheden om ons werk naar een hoger niveau te tillen en experimenteren graag met technieken en materialen om onze klanten steeds weer een beetje extra kwaliteit te kunnen bieden. Maar ondanks onze liefde voor het vak verliezen wij de klant niet uit het oog. Onze handboekbinderij heeft de klant juist nodig om tot een uniek product te komen.

Diensten

Veel van de producten die bij onze handboekbinderij op de werktafel belanden, dateren van jaren geleden en hebben voor onze klant een kostbare (emotionele) waarde. Alle producten die wij onder handen nemen, worden dan ook met zorg en respect behandeld. De diensten die wij leveren zijn zeer divers. Zo kan de klant bij onze handboekbinderij terecht voor de volgende producten die vervolgens in een compleet nieuw jasje worden gestoken:

  • Dozen
  • Ringbanden
  • Boeken

Beschermd bewaren

De bindingen van onze handboekbinderij zorgen ervoor dat de klant zijn documenten, afbeeldingen of prenten nog jarenlang kan bewaren. Bovendien zorgen onze producten ervoor dat de spullen van de klant beschermd zijn tegen niet alleen vuil, maar ook licht. Deze bindingen kunnen worden gemaakt van onder andere leer, suède, maar ook van karton en linnen. De keuze van een materiaal is volledig aan de klant.

Bent u geïnteresseerd in de producten van onze handboekbinderij? Wij staan altijd voor u klaar om u met onze kennis en jarenlange ervaring te adviseren.