Wanneer u producten geeft, verkoopt of demonstreert op bijvoorbeeld een beurs, is het belangrijk dat u het verpakt op een mooie en luxueuze manier. Daarnaast speelt de kwaliteit van de verpakking een belangrijke rol. De design boxes van Verschoor handboekbinderij voldoen aan al deze eisen. Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van design boxes?

Het doel van design boxes

Met design boxes beschermt u uw product tegen viezigheid en vuil. Daarnaast geeft het uw product ook die luxe uitstraling die uw wenst. Naast het verpakken van producten, zijn de design boxes ook uitstekend geschikt als demonstratiemateriaal. Zo laat u een echt goede indruk achter op uw klanten. De design boxes kunnen geheel naar uw wensen worden ontworpen. Ze zijn uitvoerbaar in vele verschillende soorten en maten en ook qua materialen en kleuren heeft u een ruime keuze. Wij leveren onder andere: Archiefdozen, fotodozen, opbergdozen, overslagdozen.

Een design box op maat

Bent u benieuwd geworden naar de design boxes en heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt eenvoudig contact opnemen met Verschoor Handboekbinderij. Dit doet u door te bellen naar 070-3864591. Tevens kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Maak uw