Veel instellingen als musea, ministeries, bibliotheken, architecten en gemeenten zijn in het bezit van documenten, afbeeldingen en papieren met een onschatbare waarde. Maar hoe kunt u deze op een veilige manier beschermen en opslaan? Het laten inbinden van deze documenten kan de oplossing bieden. Met de kennis en vaardigheden van een boekbinder krijgt u een mooi en een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Vraag de boekbinderij van Verschoor boekbinderij wat de mogelijkheden zijn.

Wat kan een boekbinder voor u doen?

Wat doet de boekbinderij precies? Een boekbinder is verantwoordelijk voor het inbinden van documenten. Het kartonnage beschermt tegen stof, vuil en zonlicht. Maatwerk is in de branche van de boekbinderij uitermate belangrijk. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen en behoeftes wat betreft het inbinden van zijn of haar documenten. Een erkend boekbinder als Verschoor acht het zeer belangrijk dat de opdrachten met zorg en respect worden behandeld. Zij stellen bij het inbinden hoge eisen aan creativiteit, afwerking en materialen.

Uw wensen wat betreft boekbinden

Heeft u behoefte aan meer informatie over het mooie vak als boekbinder? Of wilt u uw wensen wat betreft het inbinden van uw documenten aan ons bekendmaken? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 070-3864591. Verschoor Handboekbinderij geeft u graag meer informatie over mogelijkheden wat betreft het werk van onze boekbinder.