Over Verschoor

Erkend handboekbinder

Verschoor is een erkend handboekbinder. Daarvan zijn er meer in Nederland, maar ons vak blijft een bijzonder specialisme. Wie onze dozen, ringbanden en gebonden boeken ziet, is meteen enthousiast.
Onze trouwe klantenkring (in Nederland én in het buitenland) omvat vrijwel alle ministeries, een groot aantal musea, de Koninklijke Bibliotheek, advocatenkantoren, gemeenten, fotografen, architecten en particuliere opdrachtgevers die waardevolle documenten, afbeeldingen of prenten zorgvuldig willen bewaren. Met onze kartonnage worden deze optimaal beschermd tegen vuil, stof en zonlicht.

handboek

Maatwerk

Verschoor is lid van de Vereniging van Nederlandse Handboekbinderijen. De leden van deze vereniging hebben met elkaar gemeen dat ze opdrachten en kostbare (familie)bezittingen met zorg en respect behandelen. Wij zijn allen professionals, die hoge eisen stellen aan creativiteit, materialen en afwerking. Van elke opdracht maken wij maatwerk.

albums-59

albums-62

handdruk

Verschoor VOF

Medewerkers aan het woord

In de ruim 30 jaar dat ik hier werk, hebben we een enorme verscheidenheid aan dozen gefabriceerd. Ik denk na over stevige en duurzame constructies, waarbij de omgeving niet verloren gaat. Continue ontwikkel ik nieuwe producten. Dat is voor elke klant anders en daarmee ook uitdagend.
Willem den Ouden, sinds 1976

Ik heb vertrouwen in ons bedrijfsconcept omdat ieder van ons zijn eigen specialiteit heeft. Dat is echt de kracht van Verschoor. Voor klanten ben ik het eerste aanspreekpunt. De mooiste uitdaging vind ik het samen met een klant nadenken over ontwerp, kleur en mogelijkheden.
Ronald Trouwborst, sinds 1985