Boekbinderij Amsterdam

Een boekbinderij met passie voor het vak

Verschoor is een ambachtelijke boekbinderij met klanten in heel Nederland. Als boekbinderij zijn wij trots over de ambachtelijke producten die we maken. Onze trouwe klantenkring in binnen- en buitenland omvat ministeries, musea’s, gemeenten, Koninklijke Bibliotheken.

Bij boekbinderij Verschoor VOF vindt u een groot assortiment aan mogelijkheden van bijzonder bindwerk. Of het nu gaat om het inbinden van boekwerk, ringbanden, presentatiemappen of producten zoals onze design boxes; boekbinderij Verschoor is van vele markten thuis!

Boekbinderij Verschoor is lid van de Vereniging van Nederlandse Handboekbinderijen. De leden van deze vereniging hebben met elkaar gemeen dat ze opdrachten en kostbare (familie)bezittingen met zorg en respect behandelen. Wij zijn allen professionals, die hoge eisen stellen aan creativiteit, materialen en afwerking. Van elke opdracht maken wij maatwerk.

Kwaliteit, maatwerk en precisie

Kwaliteit, maatwerk, precisie en toewijding zijn een aantal kwaliteiten die bij ons hoog in het vaandel staan, dat is handboekbinderij. De producten die wij leveren in Amsterdam laten we graag aan deze eisen voldoen. Het ambacht dat door ons wordt uitgevoerd is al eeuwenoud, eigenlijk net als het bedrijf zelf, dat al bestaat sinds 1858. Al die jaren wordt al de hoogst haalbare kwaliteit geleverd, waarbij de oude technieken in de loop der jaren hebben plaatsgemaakt voor modernere werkwijzen. Wij kunnen de handelingen in ons werk wel dromen, maar kijken bij iedere klant naar zijn of haar specifieke wensen en behoeften. Want behalve kwaliteit leveren we vooral ook werk op maat. Zelfs een doos op maat. En of dat nu in Amsterdam is of aan de andere kant van de wereld, dat maakt niet uit.

Boekbinderij Amsterdam

Een veelzijdige boekbinderij

Iedere klant is anders, zo ook ieder product dat wij in Amsterdam leveren. Wij draaien nergens onze hand voor om:

  • Afbeeldingen
  • Documenten
  • Prenten
  • Presentatiemappen

Wij kunnen alles voor u inbinden ook presentatiemappen. Bij ieder boek dat wordt gebonden, wordt gebruik gemaakt van dezelfde basis, namelijk grijsbord. Deze basis wordt vervolgens bekleed met het materiaal dat u heeft uitgekozen. Dit kan leer zijn, suède, maar ook linnen en karton zijn materiaal waar u uw product in Amsterdam van kunt laten voorzien. Ook voor archiefdozen.

Design Boxes van Boekbinderij Verschoor

Boekbinderij Verschoor heeft een eigen lijn voor luxe dozen: Design Boxes. Op deze pagina vindt vindt u een impressie van de verschillende mogelijkheden wat betreft design boxes. Onze design boxes zijn maatwerk dozen dij wij samen met de klant ontwerpen en vormgeven. Design Boxes zijn uitermate geschikt als speciale geschenkverpakking of demonstratiemateriaal. De dozen zijn van uitstekende kwaliteit en de afwerking van de design boxes is tot in de puntjes verzorgd, zowel be binnen- als buitenkant.

Opdrachtgevers over de landsgrenzen

Oude documenten kunnen fragiel zijn en in sommige gevallen zelfs zeer kostbaar. Gelukkig weten wij hoe we daar mee om moeten gaan en hebben we in de talloze jaren dat we nu bestaan, gewerkt voor vele verschillende opdrachtgevers in Amsterdam. Vooral het aantal ministeries, musea en bibliotheken is in het lijstje van opdrachtgevers goed vertegenwoordigd. Deze klanten bevinden zich zoals gezegd niet alleen in Amsterdam en omstreken, maar bevinden zich ook in het buitenland. Wij zijn internationaal georiënteerd en het ambacht wordt ook over de grens duidelijk gewaardeerd.

Bescherming na binding

Onze hoofdactiviteit in Amsterdam is uiteraard het inbinden van een boek waardoor de inhoud wordt beschermd en optimaal kan worden bewaard. Maar als boekbinderij kunnen wij u, uiteraard naar uw wens, meer leveren dan ‘alleen’ de binding. We weten namelijk dat ook een binding kan beschadigen. Ook maken wij design boxes, luxe dozen, archiefdozen en presentatiemappen.

We leveren in Amsterdam bijvoorbeeld ook:

  • Archiefdozen, die ervoor zorgen dat na het binden de buitenkant optimaal beschermd wordt
  • Design boxes, die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn
  • Luxe dozen, die u kunt laten voorzien van een opdruk

Alle luxe dozen kunt u op maat laten maken.

Zoekt u een goede boekbinderij in Amsterdam?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gevestigd in Voorburg maar hebben veel klanten uit Amsterdam. Heeft u interesse in onze producten of bent u op zoek naar meer informatie? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.