Presentatiemappen

Presentatiemappen van Verschoor Handboekbinderij

Als u in het bedrijfsleven werkt, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om u zelf professioneel te presenteren aan een klant. Daarnaast is het bovendien belangrijk om uw zaken netjes op orde te hebben en goed voorbereid te arriveren op een afspraak. Tijdens een werkproces kan er nogal wat papierwerk ontstaan dat, als u het niet ordent, snel niet meer te overzien kan zijn. Eenvoudige, maar praktische hulpmiddelen die u daarbij uitstekend van dienst kunnen zijn, zijn presentatiemappen. In deze mappen is het mogelijk om uw papierwerk te verzamelen, klantgegevens en naar uw wens is het zelfs mogelijk om eigen en visitekaartjes van klanten toe te voegen.

design_boxes-63

Aankloppen bij Verschoor Handboekbinderij

Voor deze presentatiemappen hoeft u niet perse aan te kloppen bij een kantoorboekhandel. Want ondanks dat de naam doet vermoeden dat onze handboekbinderij zich richt op boekbinderij, leveren wij nog talloze andere diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor het binden van uw boeken, kranten of tijdschriften en voor dozen en ringbanden. En daarnaast produceren wij dus de meest prachtige presentatiemappen waar u zonder twijfel goed mee voor de dag kunt komen bij de klant. Deze mappen worden speciaal op uw wensen aangepast.

Sterke materialen met uitstraling

Onze presentatiemappen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij het produceren van onze producten maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld leer en suède. Deze materialen zijn niet alleen erg sterk, maar ze zorgen bovendien voor een professionele uitstraling. Bovendien is de maat, de vorm en de dikte van uw map natuurlijk helemaal aan u. Wij gaan graag met u in gesprek om een map te ontwikkelen die helemaal voldoen aan uw (praktische) wensen en eisen. Een leuke bijkomstigheid van onze samenwerking is bovendien dat uw presentatiemappen helemaal uniek zijn.

Gebruiksgemak

Met de presentatiemappen van onze handboekbinderij wordt het stiekem een feestje om aan het werk te gaan. Niet alleen zijn ze makkelijk onderweg mee te nemen vanwege de subtiele vorm, maar u kunt er ook nog eens vanuit gaan dat u een professionele indruk achter laat bij de klant. De materialen die wij voor onze mappen gebruiken, zullen niet snel tekenen van gebruikssporen vertonen. De natuurlijke materialen zijn namelijk stevig, wat ervoor zorgt dat de presentatiemappen wel tegen een stootje kunnen.

Bent u benieuwd geworden naar onze mappen en wilt u er graag meer over weten? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.