Archiefdozen

Dozen en meer bij Verschoor Handboekbinderij

Wij houden ons al sinds 1858 bezig met een ambacht dat nog vele jaren verder terug gaat. In al die jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en ons ontwikkeld en gespecialiseerd in zowel de traditionele als de modernere technieken van het boekbinden. Maar niet alleen voor het laten binden van uw boeken, tijdschriften en kranten kunt u bij ons terecht. Ringbanden, presentatiemappen en dozen vindt u namelijk ook in het assortiment van onze boekbinderij. En dat is nog niet alles. Het aanbod dozen dat bij ons beschikbaar is, is namelijk zeer uitgebreid. Zo produceren wij bijvoorbeeld archiefdozen.

Opslaan en beschermen

Archiefdozen worden gebruikt om, de naam doet het al vermoeden, spullen in op te slaan. Spullen in te archiveren. Wat u precies in de dozen wilt opslaan is natuurlijk geheel aan u. Wij kunnen u er in ieder geval van verzekeren dat uw spullen in deze dozen langdurig veilig bewaard kunnen worden en daarin bovendien beschermd zijn tegen vuil, licht en beschadiging. Daarnaast wordt de doos volledig op maat gemaakt, speciaal voor u. Het archiveren van uw spullen is misschien niet zo’n interessante bezigheid, maar wij maken het graag een beetje bijzonder door u in ieder geval archiefdozen te leveren waar u volkomen tevreden over bent.

Design doos open zwart

Archiefdozen op maat

Zoals gezegd maken wij uw archiefdozen volledig op maat. Dit nemen wij letterlijk, dus de afmeting van de doos wordt helemaal naar uw wensen aangepast. Maar onze boekbinderij kijkt ook verder dan de afmeting. De keuze voor materialen wordt namelijk ook met u afgestemd. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Deze zijn niet alleen heel stevig, maar zorgen bovendien voor een klassieke uitstraling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leer en suède. Maar ook linnen en karton wordt regelmatig gebruikt voor de bekleding van onze archiefdozen.

Divers dozen aanbod

Behalve archiefdozen levert onze boekbinderij nog talloze andere exemplaren, waardoor wij in de loop der jaren een diverse en uitgebreide klantenkring hebben opgebouwd. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen met hun wensen en eisen bij ons terecht en ieder wordt met dezelfde zorgvuldigheid en mate van respect geholpen. Het aanbod van de dozen die onze boekbinderij levert, bestaat onder andere uit fotodozen, golfbaldozen, magneetdozen en opbergdozen. Zoals u ziet, is er voor ieder wat wils. Wanneer u op zoek bent naar archiefdozen, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Neem dan ook gerust eens contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt of benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen.