Doos op maat

Verschoor Handboekbinderij voor een doos op maat

Wij zijn een boekbinderij die kwaliteit, precisie en zorg en respect voor producten hoog in het vaandel hebben staan. Zoals de naam van het bedrijf al doet vermoeden, kunt u als klant bij ons terecht voor het laten binden van uw boeken, kranten en tijdschriften. Maar dat zijn nog niet alle diensten waar u voor bij onze boekbinderij terecht kunt. Zo produceren wij namelijk ook ringbanden, presentatiemappen en dozen die op hun beurt ook zorgen voor de bescherming van uw spullen. De keuze voor materiaal en vorm ligt daarbij volledig bij u.

Diverse exemplaren

De dozen die bij ons te vinden zijn, zijn geschikt voor de meest uiteenlopende producten. Zo is er een doos om uw foto’s in te bewaren en bestaat het aanbod onder andere uit:

  • golfbaldozen
  • opbergdozen
  • tekeningendozen
  • luxe dozen

Uiteraard zijn ook al deze dozen voor u op maat te maken en kijken wij graag hoe wij onze dozen zo goed mogelijk af kunnen stemmen op uw wensen en eisen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de dozen op maat of heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan voor alles open en komen graag met u in contact.

Design doos licht paars

Volledig op maat gemaakt

Als u ervoor kiest om een doos op maat bij ons te laten produceren, krijgt u een unieke doos. U hoeft niet meer te schikken naar de mogelijkheden die in een bestaand exemplaar aanwezig zijn. Uw wens is leidend. Bovendien dienen deze dozen niet alleen een praktisch doel. Het oog wil namelijk ook wat. De materialen die voor de dozen worden gebruikt zijn stevig, maar bovenal voornamelijk natuurlijk. Onder andere leer en suède zijn materialen waar u uw dozen van kunt laten voorzien. Ook wat betreft vorm en afmeting doen wij er alles aan om het product volledig op maat te maken.

Speciale vouwmethode

Zoals al eerder genoemd, dient de doos een praktisch doel. U kunt er namelijk uw spullen in opbergen en bovendien worden ze op die manier beschermd tegen vuil, licht en beschadigingen. Maar niet ieder exemplaar is geschikt voor hetzelfde doel. Daarom beschikken wij over een divers aanbod aan dozen. Bij ieder ontwerp is gebruik gemaakt van een speciale vouwmethode, op maat voor het specifieke exemplaar, waardoor het ontwerp extra goed tot zijn recht komt. Door uw keuze uit materialen en ontwerp krijgt u een uitvoering die past bij uw wensen en behoeften. Een doos op maat.