Luxe dozen

Luxe dozen om enthousiast van te worden

Zoals de naam van het bedrijf al doet vermoeden, kunt u bij ons terecht voor het laten inbinden van uw boeken. En dat niet alleen. Ook uw afbeeldingen, prenten, documenten, kranten en tijdschriften worden met liefde onder handen genomen. Na een behandeling bij onze boekbinderij zijn ze voorzien van een prachtige kaft en lijken ze weer zo goed als nieuw. Maar wij doen meer dan alleen inbinden. Wij leveren ook dozen:

  • Archiefdozen
  • Tekeningendozen
  • Opbergdozen

Dozen in een luxe variant: luxe dozen.Deze kunt u bijvoorbeeld laten voorzien van een opdruk, wat het net dat beetje exclusiviteit geeft.

Doos op maat

Net als voor de andere dozen in het assortiment kunt u ook bij luxe dozen zelf het materiaal, de vorm en de maat van de dozen kiezen. De basis van iedere doos is het zogeheten grijsbord. Maar zelfs bij deze basis betekent dat niet dat u als klant geen inspraak hebt. De manier waarop het grijsbord wordt verwerkt, wordt namelijk afgestemd op het doel dat de doos bij u zal dienen. Dit grijsbord wordt vervolgens bekleed met een materiaal dat u hebt uitgekozen. De materialen die wij gebruiken zijn voornamelijk natuurlijk en bovenal erg stevig. De luxe van een lange bruikbaarheid gunnen wij u graag.

Speciale vouwmethode

Bij alle dozen die wij produceren, wordt gebruik gemaakt van een speciale vouwmethode. Dit zorgt er niet alleen voor dat alle naden van de doos perfect op elkaar aansluiten, maar heeft bovendien tot resultaat dat iedere doos een uniek uiterlijk heeft. De doos kunt u vervolgens nog meer eigen maken door een keuze te maken uit de verschillende sluitwerken die wij tot onze beschikking hebben. Deze sluitwerken variëren van standaard tot luxe en kunt u dus volledig aanpassen op het uiterlijk van uw doos. Wij concentreren ons namelijk niet alleen op het grote geheel, maar hebben ook zeker oog voor detail.

Op de hoogte van de ontwikkelingen

Zoals gezegd maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen voor het produceren van haar luxe dozen. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van materialen zo nauwlettend mogelijk in de gaten om onze klanten te kunnen blijven verrassen met exclusieve producten.

Bent u benieuwd van welke dozen met een luxe uitstraling u enthousiast van wordt? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u graag van advies over onze producten.