Design boxes

Design boxes van Verschoor Handboekbinderij

Wij voeren met onze handboekbinderij al jarenlang een eeuwenoud ambacht uit. Daarbij richten we ons voornamelijk op het binden van boeken, maar we bieden ook een ander product aan, namelijk design boxes. Deze dozen zijn bedoeld om uw spullen langdurig en veilig in te kunnen bewaren, maar ook als demonstratiemateriaal. Zo worden ze niet alleen beschermd tegen beschadiging en vuil en viezigheid, maar dienen ze ook als demonstratiemateriaal. Vanwege de grote diversiteit aan klanten beschikken we ook over een breed aanbod aan design dozen. De boxes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen.

Design doos open zwart

Transparante samenwerking

Onze dozen zijn er geen twaalf in een dozijn. De design dozen zijn voorzien van een bijzondere vouwmethode, waardoor de naden van de boxes perfect op elkaar aansluiten en de dozen er vanaf de buitenkant bovendien erg gelikt uitzien. Aan de ontwikkeling van de dozen gaat een uitgebreid proces vooraf waarin vaak ook met onze klanten wordt samengewerkt om tot een origineel en praktisch ontwerp te komen. Wij spelen graag in op de wensen van de klant en een transparante samenwerking is daarbij van groot belang. Door de mogelijkheden tussen opdrachtgever en klant goed af te stemmen kan tot een product gekomen worden die beide partijen tevreden stemt.

Design boxes als demonstratiemateriaal

Zoals gezegd worden de dozen niet alleen gebruikt ter bescherming. De dozen zijn namelijk ook uitermate geschikt als demonstratiemateriaal op bijvoorbeeld een beurs. Door de tot in de puntjes verzorgde binnen –én buitenkant vindt de klant het namelijk een voorrecht om onze design doos op zijn stand te kunnen plaatsen.

Uniek en onderscheidend

Nederland telt vele boekbinderijen, maar met onze design boxes onderscheiden we ons van onze concurrenten in het vak. We leveren verschillende dozen:

  • Archiefdozen
  • Fotodozen
  • Golfbaldozen
  • Luxe dozen
  • Magneetdozen
  • Opbergdozen
  • Overslagdozen
  • Prentendozen
  • Tekeningendozen

We experimenteren continu met formaten, vormen, materialen en samenstellingen om voor onze klanten de beste design dozen te kunnen ontwikkelen. De combinatie van het eeuwenoude ambacht dat wij als geen ander onder de knie hebben en de sterke, natuurlijke materialen waar we mee werken, zorgen ervoor dat bijna alles mogelijk is. Welke wensen de klant ook aan zijn boxes stelt, wij laten onze fantasie en creativiteit graag de vrije loop.

Bent u geïnteresseerd in onze dozen? Samen met u komen wij graag tot een unieke doos. In leer, suède, in één kleur of een combinatie van kleuren. Alles is mogelijk met onze boxes. Neem dus gerust eens contact met ons op.