Boekbinderij Den Haag

Maatwerk en kwaliteit

Als u op zoek bent naar maatwerk en kwaliteit bent u bij Verschoor boekbinderij aan het juiste adres. Wij bestaan al ruim 150 jaar en hebben onze werkzaamheden inmiddels uitgebreid over het hele land, waaronder Den Haag en naar het buitenland. Daar beschikken we over een trouwe klantenkring die hun kostbare prenten, documenten of afbeeldingen maar al te graag door ons laten beschermen. Wij leveren ook producten in Den Haag en gaan door het gebruik van moderne technieken helemaal met onze tijd mee.

handboek

Een handboekbinderij met moderne technieken

In Nederland zijn verschillende bedrijven zoals wij te vinden die hun bijzondere vak met precisie en toewijding uitvoeren via een handboekbinderij. Ook in Den Haag. We bestaan al sinds 1858 en hebben in de talloze jaren die
volgden geleerd om onze ambacht te verfijnen, maar vooral ook om mee te gaan met onze tijd. Zo zijn er sinds 1858 verschillende technieken ontwikkeld om de binding zo mooi mogelijk af te werken. Een genaaid gebonden boek zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen los blad ontstaat. Het behoud van uw documenten of ander bezit wordt hiermee gegarandeerd. De manier waarop u uw boek wilt laten inbinden beslist u zelf. Dit geldt ook voor het materiaal waarmee u het boek wilt bedekken. Uiteraard kan Verschoor hier in Den Haag een adviserende functie in vervullen. Ook voor een doos op maat

Design Boxes van Boekbinderij Verschoor

Boekbinderij Verschoor heeft een eigen lijn voor luxe dozen: Design Boxes. Op deze pagina vindt vindt u een impressie van de verschillende mogelijkheden wat betreft design boxes. Onze design boxes zijn maatwerk dozen dij wij samen met de klant ontwerpen en vormgeven. Design Boxes zijn uitermate geschikt als speciale geschenkverpakking of demonstratiemateriaal. De dozen zijn van uitstekende kwaliteit en de afwerking van de design boxes is tot in de puntjes verzorgd, zowel be binnen- als buitenkant.

Materialen

Wij willen ons ambacht in Den Haag zo precies mogelijk en in goede kwaliteit uitvoeren. De materialen die wij daarbij gebruiken, spelen een grote rol. Zo maken wij als boekbinderij voornamelijk gebruik van natuurproducten zoals leer en suède. Niet alleen zijn wij ons bewust van het feit dat deze producten geen schadelijke stoffen bevatten, maar bovendien zijn leer en suède zeer sterke materialen en dus uitermate geschikt om uw boek mee te bekleden. Zo zijn deze materialen geschikt voor het bekleden van een (foto)album, maar ook bij het bekleden van presentatiemappen wordt vaak voor deze producten gekozen. Behalve leer en suède gebruiken wij, ook voor onze producten in Den Haag, ook linnen en karton.

Van luxe dozen tot presentatiemappen en archiefdozen

Bovengenoemde materialen worden niet alleen gebruikt voor het inbinden van boeken. Wij leveren namelijk ook design boxes in Den Haag.Deze dozen, waaronder luxe dozen en archiefdozen, die volledig op maat worden gemaakt, zorgen ervoor dat u uw product langdurig en veilig kunt bewaren.

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en geven u graag advies over de mogelijkheden.