Boekbinderij Utrecht

De ambacht van het inbinden

Als boekbinderij voeren we een eeuwenoud ambacht uit, onder andere in Utrecht. Sinds het ontstaan in 1858 zijn de werkwijzen en technieken van het boekbinden uiteraard ontwikkeld. De kwaliteit die wij leveren en de precisie en toewijding waarmee wordt gewerkt is echter nog steeds aanwezig, vandaar een doos op maat. De belangrijkste activiteit waar wij ons mee bezighouden, is het inbinden van documenten, prenten en afbeeldingen om deze tot een prachtig album of praktische presentatiemappen te maken. Ook voor onze producten in Utrecht maken we daarbij gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten.

Fotoalbum

Luxe dozen op maat gemaakt

De materialen die wij voor onze producten in Utrecht gebruiken, zoals linnen, leer, suède en karton, worden gebruikt voor zowel de bindingen als voor dozen. Deze dozen bieden bescherming aan uw spullen. Daarbij heeft de klant niet alleen de keuze voor materialen, maar bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een opdruk. Dozen met een opdruk noemen wij ook wel luxe dozen. Zoals gezegd hebben de dozen, die wij ook in Utrecht leveren, vooral als doel uw product te beschermen en ervoor te zorgen dat u uw spullen langdurig en veilig kunt bewaren. Met name de archiefdozen komen hierbij goed van pas.

Design Boxes van Boekbinderij Verschoor

Boekbinderij Verschoor heeft een eigen lijn voor luxe dozen: Design Boxes. Op deze pagina vindt vindt u een impressie van de verschillende mogelijkheden wat betreft design boxes. Onze design boxes zijn maatwerk dozen dij wij samen met de klant ontwerpen en vormgeven. Design Boxes zijn uitermate geschikt als speciale geschenkverpakking of demonstratiemateriaal. De dozen zijn van uitstekende kwaliteit en de afwerking van de design boxes is tot in de puntjes verzorgd, zowel be binnen- als buitenkant.

Van archiefdozen en presentatiemappen tot design boxes

Ons aanbod in Utrecht bestaat uit diverse dozen met ieder een ander uiterlijk en een andere vouwmethode. Deze diversiteit geldt niet alleen voor de dozen, maar zeker ook voor de bindingen die wij verzorgen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten, zoals leer en suède. Bij het gebruik van deze materialen wordt niet alleen gedacht aan de natuur, maar ze zijn bovendien ook zeer sterk. Voor iedere klant is er dus wel wat wils. Gelukkig, want onze klanten komen niet alleen uit Utrecht, maar uit alle hoeken en gaten.

Opdrachtgevers in binnen –en buitenland

De lijst met opdrachtgevers, onder andere uit Utrecht, is dan ook zeer indrukwekkend. Niet alleen leveren we onze diensten door het hele land binnen onze landsgrenzen, ook in het buitenland is ons
werk te bewonderen. Vooral bibliotheken, musea en ministeries waarderen het ambacht zeer. De oude, en soms zelfs kostbare, documenten en afbeeldingen die daar aanwezig zijn, zijn weer zo goed als nieuw wanneer ze door onze handboekbinderij onder handen zijn genomen. Heeft u vragen over de producten die wij leveren in Utrecht, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij horen graag van u.