Wilt u producten op een mooie manier beschermen en verpakken? Dan is een design box een goede keuze. Verschoor Handboekbinderij is in staat om deze speciale design boxes te ontwikkelen en ontwerpen. Waar kunnen design boxes voor gebruikt worden en wat zijn de mogelijkheden?

Wat is een design box?

Design boxes zijn bedoeld om spullen voor een lange tijd beschermen en veilig te bewaren voor viezigheid en vuil. Daarnaast dienen zij ook uitstekend als demonstratiemateriaal. De dozen kunnen in vele verschillende soorten en maten voor u worden ontworpen. Tevens heeft u een ruime keuze uit verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor leer, suède of verschillende soorten kleuren. Alle boxen worden van binnen en buiten tot in de puntjes samengesteld, gevormd en verzorgd.

Design boxes geheel naar uw wens

In de afgelopen jaren hebben we voor o.a. klanten uit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht mooie op maat gemaakte design boxes geleverd. Heeft u interesse gekregen in dit mooie product en wenst u meer informatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met Verschoor Handboekbinderij. U doet dit door te bellen naar 070-3864591. Tevens kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij horen graag wat uw wensen zijn wat betreft de design boxes en informeren u over de vele mogelijkheden.